• Forside / 
  • Tilvalg / 
  • LED lys under skapet inkl. bevegelsessensor
Calidris / Inzo / You

LED lys under skapet inkl. bevegelsessensor

Skap den perfekte stemningen på badet med lys under servantskap. Den myke og diskrete belysningen skaper en avslappende atmosfære på badet. Lyset under servantskapet kan leveres med bevegelsessensor, slik at lyset automatisk slås på når du for eksempel går på toalettet om natten og ikke ønsker å forstyrre søvnrytmen din.

Valgt
Ingen farge

UL80

Pris
2 615 kr

GTIN (EAN) 5713804040626
DB 2142811
Farge Ingen farge
Netto vekt 0,05 kg
Bruttovekt 0,05 kg
Type 230V
Energiklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 781 lm
Lys spesifikasjon 6, 3W LED
RA 50
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg