Calidris / Inzo / You

Push open for skap med 2 skuffer

Med push-open får baderomsmøbelet et enkelt og mer strømlinjeformet utseende. Med et enkelt trykk åpnes møbelet enkelt, og du kan enkelt lukke det igjen med et nytt dytt. Med push-open slipper du håndtak og boring i møbelet.

Valgt
Ingen farge

PO2SK

Pris
1 705 kr

GTIN (EAN) 5713804040442
VVS nr. 780998998
DB 2142791
Farge Ingen farge
Netto vekt 0,10 kg
Bruttovekt 0,10 kg
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg