Inspirasjon til bad – innredning uansett størrelse og form

Går du og lurer på hvordan du skal komme i gang med å renovere ditt bad? Innredning av alle typer bad kan være en utfordring, men uansett hvordan rommet ditt er utformet finnes det mange muligheter. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg i gang.

Her hos Dansani er vi baderomspesialister, og vi har utelukkende drevet med bad helt siden vi ble etablert i 1983. Derfor vet vi alt om utfordringene med de forskjellige typene rom, og har nøye tilpasset det brede sortimentet vårt til det. Så enten badet ditt er stort, lite eller har skrå og skjeve vegger, så har vi den perfekte løsningen til nettopp ditt bad.

Det lille badet – innredning i lite format

Det er ingen grunn til å fortvile bare fordi du kun har noen få kvadratmeter å boltre deg på. Det finnes et hav av muligheter til optimal innredning av det lille badet for å få det til å virke større, samtidig som du får mye oppbevaringsplass.

Lite bad »

Det store badet – innredning med plass til hele familien

Har du et stort bad som skal romme hele familien, eller vil du skape en oase av velvære på ditt eget bad? For å hjelpe deg i gang har vi samlet masse inspirasjon til hvordan du innreder det store badet ditt med våre mange spennende produkter.

Stort bad »

Rom med skrå og skjeve vegger

Det er ingen grunn til bekymring hvis du har et rom med skrå vegger eller skjeve hjørner. Se i stedet for deg en mulighet til å innrede ditt helt personlige rom der hvert hjørne blir utnyttet til siste centimeter.

Bad med skrå vegger »