Ovale speil

Ovale speil

Ovalt speil til bad

Et ovalt speil gir badet ditt et elegant uttrykk. Hvis du ønsker et ovalt speil til badet ditt, finner du selvfølgelig det her hos Dansani. Her finner du ovale speil både med og uten lys, samt ovale speil med og uten ramme. De myke formene til et ovalt speil gir både eleganse og kvalitet til badet ditt. Husk at du alltid kan se hele vårt store utvalg av speil på denne siden.

Speil Corona m/lys 105x50 cm
4.335 NOK EnergyClass Datablad
Oval speil 80x60 cm med lysstyring, tilvalg lampe
4.540 NOK
Oval speil 60x80 cm med lysstyring, tilvalg lampe
4.540 NOK
Speil Corona m/lysstyring 105x50 cm
5.300 NOK EnergyClass Datablad
Rammespeil Moon 105x60 cm, hvit matt, lysstyring
7.485 NOK EnergyClass Datablad

Når bør man velge et ovalt speil?

Hvis du liker myke former og et elegant utseende på badet, er et ovalt speil med lys riktig for deg. Du kan få våre ovale speil i 2 versjoner.

Det populære Moon speilet er nå også tilgjengelig som ovalt speil. Det er et ovalt speil med lys som passer perfekt på bad. Moon ovalt speil har en fin ramme, som er tilgjengelig i 3 forskjellige farger og lyset sitter i rammen. Det er tenkt mye på lyset på Moon speilene. Her får man både godt arbeidslys når skjegget skal trimmes eller sminken legges perfekt, men det kan også dimmes og justeres til et behagelig stemningslys på kvelden når du er på vei i seng. Hvis du er på jakt etter et ovalt speil i messing kan Moon være riktig speil for deg og badet ditt. Moon speil kommer i 3 flotte farger, hvitt, sort og messing, så du kan finne et ovalt speil som passer perfekt inn på ditt bad. Et ovalt speil i messing er lekkert på bad, og tilfører både eleganse og kvalitet. Ha det sammen med armatur og grep i messing så kommer det virkelig til sin rett. Er du på jakt etter et stort ovalt speil til badet er Moon et godt valg, det kommer i 105cm høyde.

Hvis du heller ønsker et ovalt speil uten ramme, kan du velge vårt ovale speil. Dette speilet har fine myke former, og finnes i 2 versjoner, både liggende og stående. Har du et mindre bad, kan du med fordel ha speilet vertikalt og dermed gi plass til andre lekre baderomsmøbler. Ovalt speil i vårt sortiment kommer med lysstyring, så hvis du velger enten Lyra-, Stratos- eller Jupiter-lamper, kan du justere styrken og varmen på lyset til det lekre ovale speilet ditt.

Ovalt speil med lys

Våre ovale speil er tilgjengelige enten med innebygd lys eller med valgfrie lamper. De ovale speilene har lysstyring, slik at du selv kan styre styrken og varmen på lampene dine. Det er opp til deg om du foretrekker ovale speil med innebygd lys eller heller vil ha eksterne lamper. Tenk på badet som helhet og tenk på hva som passer best inn med uttrykket og stilen du har på ditt bad.

Med Moon speil får du et ovalt speil med lys som er innebygd i selve rammen rundt speilet. Du kan få denne rammen i 3 forskjellige farger, slik at du kan finne et ovalt speil som passer inn hos deg. Bruk også gjerne ovale speil andre steder i hjemmet. Moon kan være et perfekt ovalt veggspeil både i garderoben eller på soverommet.

Til våre ovale speil kan du velge eksterne lamper, og vi har ulike modeller med ulikt uttrykk. Lampene understreker stilen din på badet, og de kan bestilles i ulike farger. Lampene til ovalt speil styres via lysstyringen på speilet, og du kan dermed styre både varmen og styrken på lyset på badet.

Et ovalt baderomsspeil er en lekker og elegant løsning til badet ditt. De myke og avrundede formene gir en god kontrast til de ellers firkantede formene som ofte er på et bad. Moon speil kan bestilles i flere farger, slik at du får akkurat det speilet som passer best inn i ditt hjem og på ditt bad.

Husk at hos oss kan du også få både runde og firkantede speil, og selvfølgelig har vi også et stort utvalg av speilskap. Ikke glem at et speil ikke bare er et speil. Dansanis speil er ikke bare trendy, funksjonelle og lekre – de er også av utrolig høy kvalitet og holdbarhet