Calidris

Unique dobbel servant etter mål

Dansani Calidris Unique servant er en vakker og unik servant produsert i Silestone materialet. Vi tilbyr deg å få Unique servanten skreddersydd etter mål, slik at du kan få akkurat den løsningen som passer for deg og ditt bad. Silestones unike kombinasjon av skjønnhet og styrke sikrer at din Calidris Unique servant forblir vakker og funksjonell i mange år fremover. Denne servanten er et perfekt eksempel på skreddersydd skjønnhet som møter bærekraft i baderomsdesign.

Velg farge
Valgt
Eternal Statuario

631716512

Pris
51 750 kr

GTIN (EAN) 5713804263889
Farge Eternal Statuario
Høyde 5 cm
Dybde (lengde) 50,50 cm
Materiale Silestone®
Netto vekt 67 kg
Bruttovekt 69 kg
Breddetoleranse -1/+1 mm
Enkelt/Dobbelt Dobbel
Intervallbredde 160-179 cm
Kranhull 2
Overflate Silestone®
Emballasje høyde 15 cm
Emballasjebredde 185 cm
Emballasje dybde (lengde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg