Calidris

Unique benkeplate, Silestone®

Dansani Calidris Unique benkeplate i Silestone er en imponerende kombinasjon av estetikk og kvalitet som vil forvandle badet ditt. I tillegg til å være lekker å se på, er benkeplaten laget av det slitesterke Silestone materialet som tåler daglig bruk og beholder sin skjønnhet. Benkeplaten er tilgjengelig i spesialstørrelser, slik at du kan tilpasse benkeplaten til dine behov og ditt bad.

Velg farge
Valgt
Blanco Zeus

632122011

Pris
18 185 kr

GTIN (EAN) 5713804264725
Farge Blanco Zeus
Høyde 1,20 cm
Dybde (lengde) 50,50 cm
Materiale Silestone®
Netto vekt 35 kg
Bruttovekt 37 kg
Breddetoleranse -1/+1 mm
Intervallbredde 220-240 cm
Overflate Silestone®
Emballasje høyde 2 cm
Emballasjebredde 245 cm
Emballasje dybde (lengde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg