Match

Støttearm 60 cm (fastvegg)

Dansani Match 60 cm støttearm skal brukes i kombinasjon med vår fastvegg i dusjløsningen din. Den er tilgjengelig i to farger for å matche fastveggen du har valgt. Dansani Match støttearm sikrer både stabilitet og sikkerhet når du står i dusjen. Den 60 cm lange stangen er beregnet for fast montering til en solid vegg og er perfekt til å feste fastvegg. Armen sitter på skrå fra veggen og holder fastveggen på plass i dusjen. Den er laget av et slitesterkt materiale som gjør den motstandsdyktig mot fuktighet, som naturligvis er viktig i en dusj.

Velg farge
Valgt
Krom

1600508

Pris
730 kr

GTIN (EAN) 5711112296445
VVS nr. 674189564
DB 1871806
Farge Krom
Bredde 60 cm
Netto vekt 0,62 kg
Bruttovekt 0,62 kg
Emballasje høyde 65 cm
Emballasjebredde 5 cm
Emballasje dybde (lengde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg