Match

Støttearm 30 cm (fastvegg)

Dansani Match 30 cm støttearm er perfekt for å holde fastveggen i dusjen på plass. Den monteres på skrå mot veggen for å gi ekstra støtte. Den litt kortere lengden gjør den egnet for små bad og dusjområder. Den passer kun til våre fastvegger på 70 cm. Har du har valgt en bredere vegg, trenger du en annen løsning for å stabilisere veggen. Støttearmen er laget av slitesterkt materiale som ikke påvirkes av fukt eller rust.

Velg farge
Valgt
Krom

1600502

Pris
730 kr

GTIN (EAN) 5711112294229
VVS nr. 674189534
DB 1871805
Farge Krom
Bredde 30 cm
Netto vekt 0,42 kg
Bruttovekt 0,42 kg
Emballasje høyde 35 cm
Emballasjebredde 5 cm
Emballasje dybde (lengde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg