Match

Stabiliseringstang 100 cm for innfesting i tak (fastvegg)

Denne stabiliseringsstangen skal brukes sammen med Dansani Match fastvegg. Når du kjøper en fastvegg, må du alltid velge stabilisering. En stabiliseringsstang er et viktig komponent på alle bad, da den gir stabilitet og sikkerhet til våre fastvegger. Denne stabiliseringstangen er 100 cm lang og designet for å feste fastveggen sikkert mot taket. Det allsidige designet gjør at den kan forkortes etter behov, slik at den passer inn i badet ditt. Stangen er laget av slitesterkt materiale som sikrer langvarig bruk uten rust eller korrosjon.

Velg farge
Valgt
Krom

1600528

Pris
730 kr

GTIN (EAN) 5711112341312
VVS nr. 674189580
DB 1895203
Farge Krom
Høyde 100 cm
Bredde 100 cm
Netto vekt 1,50 kg
Bruttovekt 1,50 kg
Emballasje høyde 102 cm
Emballasjebredde 9 cm
Emballasje dybde (lengde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg