Match

Stabiliseringssstang 120 cm (fastvegg)

Denne stabiliseringsstangen passer til Dansani Match fastvegg. Husk alltid å velge stabilisering når du kjøper en fastvegg. En stabiliseringsstang er nødvendig for å skape et trygt dusjmiljø. Denne 120 cm lange stangen er perfekt for å sikre og stabilisere en fastvegg. Stangen festes til veggen, og med den justerbare funksjonen kan den enkelt forkortes for å tilpasses ulike baderomsdimensjoner. Stangen er laget av slitesterkt materiale, noe som sikrer solid støtte og lang levetid.

Velg farge
Valgt
Krom

1600527

Pris
730 kr

GTIN (EAN) 5711112341268
VVS nr. 674189582
DB 1895200
Farge Krom
Høyde 120 cm
Bredde 120 cm
Netto vekt 1,50 kg
Bruttovekt 1,50 kg
Emballasje høyde 122 cm
Emballasjebredde 6 cm
Emballasje dybde (lengde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg