You

Servantskap med 2 skuffer, ramme

Skap orden og skjønnhet på badet med Dansani YOU Classic servantskap med 2 skuffer. Dette romslige og stilige servantskapet gir deg rikelig med oppbevaringsplass slik at du kan holde orden på badet. Den smarte utformingen kombinerer funksjonalitet med estetikk, og servantskapet er tilgjengelig i ulike dekor slik at du kan tilpasse det til din personlige stil.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik/hvit matt

V22-3115

Pris
10 135 kr

GTIN (EAN) 5713804200648
Farge Brun eik/hvit matt
Høyde 64 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 168,96 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Ramme
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 25,36 kg
Bruttovekt 26,63 kg
Emballasje høyde 67 cm
Emballasjebredde 62 cm
Emballasje dybde (lengde) 49 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg