You

Servantskap med 1 skuff

Skap en smart og stilig oppbevaringsløsning med et Dansani YOU Urban servantskap. Med en dybde på bare 35 cm passer den perfekt på selv de minste badene. Det smarte designet med én skuff gjør at du kan organisere tingene dine på en enkel og elegant måte, samtidig som du tar hensyn til design, funksjonalitet og estetikk.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V33-1152

Pris
6 975 kr

GTIN (EAN) 5713804390905
Farge Brun eik
Høyde 32 cm
Bredde 80 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 89,60 dm³
Antall skuffer 1
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 15,35 kg
Bruttovekt 17,34 kg
Emballasje høyde 35 cm
Emballasjebredde 82 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg