Match

Samlekit til modell D+D+4 (2 stk.)

Dette monteringssettet brukes for å sette sammen 2 teleskopstenger til fastveggene i dusjen. Har du har kjøpt 2 fastvegger til dusjløsningen din og bruker 2 teleskopstenger til å støtte veggene, kan de settes sammen med dette settet. Settet er enkelt å montere og holder teleskopstengene dine sikkert og stabilt sammen, noe som igjen gjør at fastveggene er sikkert montert..

Velg farge
Valgt
Krom

1600504

Pris
150 kr

GTIN (EAN) 5711112294243
VVS nr. 674189590
DB 1879348
Farge Krom
Netto vekt 0,10 kg
Bruttovekt 0,10 kg
Emballasje høyde 4,20 cm
Emballasjebredde 2,40 cm
Emballasje dybde (lengde) 1,90 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg