Inzo / Mido+ / You

Overløpsrosett til porselensservant

En overløpsrosett er en viktig del av servantens design. Den monteres vanligvis rundt overløpet og fungerer som et sikkerhetstiltak for å hindre at vannet kommer over kanten av servanten og oversvømmer den. Overløpsrosetten leder overflødig vann tilbake og holder vasken tørr. Dette enkle, men viktige elementet bidrar til at badet forblir rent og ryddig, selv når vannet i servanten stiger..

Velg farge
Valgt
Sort matt

4880028

Pris
100 kr

GTIN (EAN) 5713804335609
DB 2256373
Farge Sort matt
Høyde 3 cm
Bredde 3 cm
Dybde (lengde) 1,50 cm
Volum 0,01 dm³
Netto vekt 0,02 kg
Bruttovekt 0,02 kg
Emballasje høyde 3 cm
Emballasjebredde 3 cm
Emballasje dybde (lengde) 1,50 cm
Serie Inzo, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg