Match

Magnetliste til D

Dansanis magnetlist for fastvegg er en smart og praktisk løsning som sikrer en tett og vanntett lukking av dusjområdet. Denne magnetlisten bør brukes til våre fastvegger hvis du for eksempel også har kjøpt en dusjdør som skal festes til veggen. I så fall vil magnetlisten sørge for en sikker lukking av dusjen. Magnetlisten forhindrer vannsøl og sørger for at resten av badet holder seg tørt og rent, slik at du får en god og trygg dusjopplevelse hver gang. Vær oppmerksom på at det alltid følger med en magnetlist når du kjøper Dansani Match dører og vegger. De kan imidlertid etterbestilles hvis du har behov for det.

Velg farge
Valgt
Klar

1600622

Pris
210 kr

GTIN (EAN) 5711112326654
DB 1960163
Farge Klar
Høyde 198,50 cm
Bredde 1 cm
Dybde (lengde) 1 cm
Volum 0,20 dm³
Netto vekt 0,30 kg
Bruttovekt 0,30 kg
Emballasje høyde 200 cm
Emballasjebredde 5 cm
Emballasje dybde (lengde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg