Match

Magnetliste til A, B, C og E

Dansanis magnetlister til dusjdører er en smart og praktisk løsning som sikrer tett og vanntett lukking av dusjdørene. Disse magnetlistene er laget av slitesterkt materiale og utstyrt med kraftige magneter, som sørger for at dusjdørene holder seg godt lukket under dusjing. De forhindrer vannsøl og sørger for at resten av badet forblir tørt og rent. Med Dansanis magnetlister kan du være sikker på at dusjdørene er i god stand og fungerer optimalt, noe som gir en god og trygg dusjopplevelse hver gang. Vær oppmerksom på at det alltid følger med magnetlist når du kjøper Dansani Match dører. De kan imidlertid bestilles på nytt hvis du skulle ha behov for det.

Velg farge
Valgt
Klar

1600606

Pris
210 kr

GTIN (EAN) 5711112324186
VVS nr. 674189948
DB 1960162
Farge Klar
Høyde 195 cm
Bredde 1 cm
Dybde (lengde) 1 cm
Volum 0,20 dm³
Netto vekt 0,30 kg
Bruttovekt 0,30 kg
Emballasje høyde 200 cm
Emballasjebredde 5 cm
Emballasje dybde (lengde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg