Match / XXL

Håndklekrok i silikon (2 stk.)

Denne praktiske håndklekroken i silikon er tilgjengelig både i lys og mørk grå. De kommer som sett med to doble kroker, og de er svært praktiske. Du kan henge dem på kanten av dusjglasset, enten innvendig eller utvendig. Krokene er perfekte til å henge opp håndklær, børster, svamper eller andre ting slik at de er lett tilgjengelig når du står i dusjen og trenger dem..

Velg farge
Valgt
Lys grå

1600013

Pris
150 kr

GTIN (EAN) 5711112059996
VVS nr. 674149892
DB 1819855
Farge Lys grå
Høyde 6 cm
Bredde 4 cm
Dybde (lengde) 2 cm
Volum 0,05 dm³
Netto vekt 0,07 kg
Bruttovekt 0,08 kg
Emballasje høyde 12,10 cm
Emballasjebredde 6,60 cm
Emballasje dybde (lengde) 6 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg