Match

Gulvprofilkit til firkantede modeller

Dette gulvprofilsettet skal brukes til våre hjørneløsninger der du har kjøpt 2 stk. av enten slagdør, foldedør eller fast vegg med slagdør. Med gulvprofilsettet kan du sikre deg mot at vannet renner ut på badet når du dusjer, og det muliggjør også CE-godkjenning i henhold til EN 14428:2015 når det er montert. Gulvprofilsettet skal monteres på utsiden av døren og følger ikke med som standard når du kjøper en dusjløsning fra Dansani. Det kan imidlertid enkelt ettermonteres. Gulvprofilsettet er laget av et slitesterkt og vanntett materiale som er spesielt utvalgt for å motstå vann og fuktighet, noe som forhindrer potensielle vannskader.

Velg farge
Valgt
Krom

1600550

Pris
730 kr

GTIN (EAN) 5711112659707
DB 1960117
Farge Krom
Høyde 1 cm
Bredde 100 cm
Dybde (lengde) 1 cm
Volum 0,10 dm³
Netto vekt 0,64 kg
Bruttovekt 0,87 kg
Emballasje høyde 100 cm
Emballasjebredde 5 cm
Emballasje dybde (lengde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg