Match

Gulvprofilkit til fastvegg modeller

Dette gulvprofilsettet skal brukes til Dansani Match fastvegger som kombineres med en dør. Profilsettet er ikke inkludert som standard, men kan enkelt ettermonteres. Et gulvprofilsett sikrer optimal vannbeskyttelse og muliggjør CE-godkjenning i henhold til EN 14428:2015. Settet er designet for å plasseres på utsiden av døren og danner en effektiv barriere som hindrer at vann siver ut på badegulvet. Gulvprofilsettet er laget av et slitesterkt og vanntett materiale som er spesielt utvalgt for å motstå vann og fuktighet, noe som forhindrer potensielle vannskader. Denne avanserte tetningsteknologien sørger for en tett og sikker forbindelse mellom dør og gulv, samtidig som den gir dusjområdet et estetisk løft. En spesiell fordel med dette gulvprofilsettet er at det oppfyller de strenge kravene til CE-godkjenning, noe som betyr at det er testet og verifisert at det oppfyller alle relevante sikkerhetsstandarder og krav til installasjon i våtrom..

Velg farge
Valgt
Krom

1600552

Pris
730 kr

GTIN (EAN) 5711112659721
DB 1960120
Farge Krom
Høyde 1 cm
Bredde 100 cm
Dybde (lengde) 1 cm
Volum 0,10 dm³
Netto vekt 0,34 kg
Bruttovekt 0,57 kg
Emballasje høyde 100 cm
Emballasjebredde 5 cm
Emballasje dybde (lengde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg