Calidris

Form benkeplate, glass

Forvandle baderomsdesignet med Form benkeplate i glass. Den lakkerte baksiden og den krystallklare glassfinishen git et snev av raffinert eleganse. Det klare glassets fargenøytralitet gjør den til en stilig base for baderomsinnredningen. Benkeplaten er praktisk og enkel å vedlikeholde, og den er motstandsdyktig mot vanlige kjemikalier. Form benkeplaten har kapasitet til å bære opptil 100 mm fritt overheng, noe som gir funksjonell fleksibilitet. Det er på tide å ta baderomsstilen til neste nivå med dette design mesterverket.

Velg farge
Valgt
Hvit matt

630708003

Pris
6 030 kr

GTIN (EAN) 5713804193223
Farge Hvit matt
Høyde 1,20 cm
Dybde (lengde) 40,50 cm
Materiale Glass
Netto vekt 13 kg
Bruttovekt 15 kg
Breddetoleranse -1/+3 mm
Intervallbredde 80-99 cm
Overflate Glass
Emballasje høyde 1,50 cm
Emballasjebredde 45 cm
Emballasje dybde (lengde) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg