Calidris

Benkeplate, tre

Gi badet ditt en skreddersydd eleganse med benkeplater i tre fra Dansanis Calidris serie. Disse unike benkeplatene er designet for å passe perfekt til Calidris møblene, og tilfører badet en sofistikert dimensjon. Enten det er den varme gløden fra eik eller den subtile sjarmen fra valnøtt, gir benkeplatene i tre en følelse av autentisk håndverk og tidløs skjønnhet til interiøret ditt.

Velg farge
Valgt
Eik noir

187518044

Pris
14 705 kr

GTIN (EAN) 5713804275424
Farge Eik noir
Høyde 3 cm
Dybde (lengde) 51,20 cm
Korpusmateriale Overfinert MDF
Netto vekt 0,50 kg
Bruttovekt 1,70 kg
Breddetoleranse -1/+1 mm
Intervallbredde 180-199 cm
Emballasje høyde 5 cm
Emballasjebredde 205 cm
Emballasje dybde (lengde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg