Calidris

Benkeplate, tre

Benkeplatene i tre til Dansanis Calidris serie tilfører badet ditt naturlig eleganse. De skreddersydde benkeplatene er laget av førsteklasses tresorter og tilpasset Calidris møblene, noe som skaper en harmonisk forbindelse mellom funksjonalitet og estetikk. Den varme og autentiske trestrukturen gir rommet et varmt uttrykk, samtidig som den tilfører en følelse av luksus og kvalitet.

Velg farge
Valgt
Eik noir

187420044

Pris
16 445 kr

GTIN (EAN) 5713804277053
Farge Eik noir
Høyde 3 cm
Dybde (lengde) 41,20 cm
Korpusmateriale Overfinert MDF
Netto vekt 0,50 kg
Bruttovekt 3,31 kg
Breddetoleranse -1/+1 mm
Intervallbredde 200-219 cm
Emballasje høyde 5 cm
Emballasjebredde 225 cm
Emballasje dybde (lengde) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg