Match

Avstandsstykker (2x6 mm) dør/fastvegg

Avstandsstykker er en uunnværlig løsning når det gjelder utjevning av ujevne gulv i dusjen. Med disse små og effektive avstandsstykkene får du en jevn og stabil overflate, selv om gulvet er ujevnt. Når avstandsstykkene er plassert mellom dusjsokkelen og gulvet, kan de justeres i ulike høyder slik at veggene kommer i nivå med gulvet. Dette sikrer at vannet renner bort og forhindrer at det samler seg vann. Våre holdbare og pålitelige avstandsstykker gjør det enkelt å skape en trygg og vanntett dusjopplevelse..

Velg farge
Valgt
Krom

1600628

Pris
390 kr

GTIN (EAN) 5711112486884
DB 1960169
Farge Krom
Netto vekt 0,01 kg
Bruttovekt 0,01 kg
Emballasje høyde 17,20 cm
Emballasjebredde 10,50 cm
Emballasje dybde (lengde) 4,50 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg