Match

Avstandsstykker (2x6 mm) dør/fastvegg, til avstandsprofil

Disse avstandsstykkene er spesialdesignet for å brukes sammen med våre avstandsprofiler. Avstandsstykker er en uunnværlig løsning når du har et ujevnt gulv og skal montere våre dusjdører - eller vegger. Avstandsstykkene er små, men effektive og gjør det mulig å skape en flat og stabil overflate, selv om gulvet er ujevnt. De bidrar til å sikre at vannet renner riktig i dusjen, og sørger også for at veggene og dørene blir montert riktig.

Velg farge
Valgt
Krom

1600629

Pris
390 kr

GTIN (EAN) 5711112486891
DB 1960175
Farge Krom
Netto vekt 0,01 kg
Bruttovekt 0,01 kg
Emballasje høyde 17,20 cm
Emballasjebredde 10,50 cm
Emballasje dybde (lengde) 4,50 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg