Vår filosofi

Dansani er mye mer enn bare baderomsmøbler. Produktene våre er skapt ut fra et prinsipp som alltid følger med når du kjøper Dansani. Prinsippet handler om at i tillegg til vakre og holdbare møbler får du noen klare, innebygde fordeler som hjelper til med å definere produktene våre:

Funksjonalitet

Av helt naturlige årsaker bruker du mer tid på baderommet hver eneste dag. Det betyr også at det stilles høye krav til funksjonaliteten og holdbarheten. Det skal jo virke hele tiden og være med på å gjøre livet enklere.

se mer »

Dansk design

Dansk design er mer enn bare vakker formgivning. Det er en filosofi som favner funksjonalitet, enkelhet, naturlighet og et estetisk grunnlagt til livet. Det er helt i tråd med den måten vi tenker på hos Dansani. 

SE mer »

Håndverk

Kvalitetsmøbler er resultatet av ordentlig håndverk. Godt håndverk er viktig, fordi det er et uttrykk for kvalitet og respekt for materialene og de mennesker som bruker våre produkter.

se mer »

Bærekraft

Bærekraft er noe vi alle skal tenke på i vår hverdag. Baderommet er av de rommene som bruker mest energi i hjemmet og derfor er det et godt sted å starte, når du vil leve mer bærekraftig. 

se mer »