Buet svingdør 200x72-74 cm, sort/klart glass

Varenummer: E91-03
Serie: Match

4.420 NOK

Serie: Match

Buet svingdør 200x72-74 cm, sort/klart glass

Varenummer: E91-03
4.420 NOK

Prøv vår konfigurator og tilpass produktet etter dine behov. Velg blant disse tilpasningsmulighetene:

Farge


{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Alle Match-svingdører og -vegger er testet og lever opp til kravene i EN 14428:2015, som omhandler herding av glass, stabilitet og tetthetsklasse.

GLASS
6 mm herdet sikkerhetsglass i henhold til EN12150 med EasyCare-behandling på innvendig side. Klart glass og utvalgte modeller i isglass.

PROFILER
Sterk aluminiumlegering med slitesterk sateng-anodisert eller sort matt pulverlakkert overflate.

HENGSLING
Heve-senkebeslag løfter døren fri fra gulvet ved åpning og gir selvlukkingsmekanisme, hvor døren holdes åpen ved 90 grader. Inne i hengslingsprofilen ligger en feielist for vannsikring.

MAGNETLISTER
Det følger med en magnetlist for hver enkelt svingdør og fastvegg som kan kombineres med magnetlist fra alle de andre svingdørene. Denne tilpasningen kan foregå 2 ganger, deretter er magneten fast tilpasset til motparten. Magnetlisten ligger i en PVC-profil med spesielt matt overflate som motvirker at profilene kleber seg sammen hvis de står i ro over lengre tid. Magnetlistens skrå anslag sikrer en perfekt lukking hver gang. Universalmodell som fungerer både som høyre- og venstremodell uten endring eller bruk av verktøy.

Sett sammen en dusjløsning som passer perfekt til ditt bad, uansett størrelse og form.
Dusjserien Match består enkelt og greit av 6 grunnmodeller som kan kombineres og skape nøyaktig den dusjløsningen som passer til ditt baderom. Modellene finnes med profiler i sort og sateng, og de er vendbare, så du slipper å skille mellom høyre- og venstremodeller.

Spesifikasjoner

Høyde:

200 cm

Dybde:

2 cm

Intervallbredde:

72-74 cm

Overflate:

Klart glass

Materiale:

Glass/alu

Tolltariffen:

7020008000

Tolltariffen NO:

70200000

VVS nummer:

674181052

DB nummer:

2256361

Emballasjehøyde:

210 cm

Emballasjebredde:

81 cm

Emballasjedybde:

6 cm

Netto vekt:

23690 g

Bruttovekt:

26690 g

:

CN

GTIN:

5713804327147

Isometri

Download

Buet svingdør 200x72-74 cm, sort/klart glass

Download

Monteringsanvisning

Download

Monteringsanvisning

Download

Vedlikeholdsveiledning

Download

Heve-/senkefunksjon

Heve-/senkebeslag løfter døren opp fra gulvet ved åpning og gir selvlukkingsmekanisme, døren holdes åpen ved 90 grader. Innvendig i hengselsprofilen ligger drypplist for vannsikring.

Dansani Match dusj- komplett løsning

Alt i Dansani Match dusjserien leveres med både magnetlist og drypplist og klar til montering. Det skal derfor ikke kjøpes noe ekstra for å kunne montere produktet, med mindre det er snakk om en spesialløsning som ikke er mulig med vårt standard Match sortiment.

Magnetlister som holder tett

Det følger med en magnetlist til hver enkelt svingdør og fastvegg som kan kombineres med magnetlister fra alle de andre svingdører. Denne tilpasningen kan foregå 2 ganger, deretter er magneten fast tilpasset sin motpart. Magnetlisten ligger i et PVC-profil med en særlig matt overflate som motvirker at profilene kleber seg sammen hvis de ikke er i bruk en lengre periode.

Vendbart sortiment

Alle Dansani Match modeller er vendbare og kan brukes på både høyre og venstre side uten tilpasninger eller bruk av verktøy.

Slutt på kalk og skitt

Velger du Dansani dusj er du sikret en enkel rengjøring, og en fin og klar glassflate. EasyCare er et tysk miljøvennlig produkt, som er sertifisert av det uavhengige laboratoriet SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani dusj serier innvending utstyrt med med den hardføre og miljøvennlige EasyCare-behandlingen som gjør livet surt for kalk og skitt - selv etter 30.000 avtørkninger. Glasset skal bare tørkes av med en bløt klut etter bruk, så har du flott glass i mange år fremover.

Lignende produkter