Vi har for øyeblikket ingen aktuelle tilbud

 

Men utforsk gjerne vårt enorme inspirasjonsunivers eller besøk en av våre forhandlere for mer inspirasjon.

Se bad inspirasjon »

FinN forhandler »

 

 

Tilbud fra Dansani

På denne siden kan du se når vi har spesialtilbud eller kampanjer på våre møbel-, dusj- eller speilløsninger. Det er ikke alltid vi kjører tilbud på våre møbel- og speilløsninger, men når vi ikke har en kampanje på denne siden, kan du følge med på kampanjer hos våre forhandlere.

Når badet skal pusses opp kan det selvfølgelig fort bli en kostbar investering, og derfor er det alltid kjekt å kunne spare litt penger hvis det for eksempel er rabatter eller kampanjer på disse møblene. Hvis du får et totaltilbud på et bad med møbler og fliser fra en forhandler, kan det også gis rabatt på det totale tilbudet, men dette er noe du må avtale med forhandleren din.

Både på denne siden, og på våre SoMe kanaler, kan du følge med når det er kampanjer og rabatter. Så følg oss gjerne på Facebook og Instagram slik at du ikke går glipp av de siste tilbudene fra oss.

Har du valgt et spesielt møbel fra Dansani eller er du fortsatt på jakt etter inspirasjon? Ta en nærmere titt på vårt store inspirasjonsunivers, hvor du kan lese mer om både nytt bad, ulike stiler, romstørrelse, belysning og mye mer.

Visste du for eksempel at du kan finne standardløsninger her hos Dansani, men at du også kan skreddersy møblene dine og gjøre dem unike og personlige?

Det er jo ikke så ofte du pusser opp et bad, og med Dansani kan du lage en løsning som passer deg, din stil og ditt bad perfekt. Kanskje har du et spesielt ønske om at møblene dine skal være laget av tre og med struktur i frontene? Eller kanskje du ønsker en valgfri farge som passer perfekt til flisene dine og uttrykket du går for? Kanskje trenger du kun et 60 cm servantskap med en lekker servant og fint tilbehør, og en av våre standard dekorer er akkurat det du ønsker? Uansett hva du leter etter, kan du få det hos Dansani.

Vi har også lekre dusjløsninger som kan kombineres og settes sammen for å passe på ditt bad. Visste du for eksempel at noen av våre Match dusjdører kan foldes slik at de ikke tar opp plass i rommet? Det er helt perfekt på det lille badet, hvor all plass er helt avgjørende. Selvfølgelig er det også mange andre typer dusjdører og vegger i Dansani Match, og du kan lese mer om Match dusj eller generelt om dusj her.

Vi har møbler av høy kvalitet som varer i mange år, og vi gir deg muligheten til å velge akkurat det du vil ha. Vi gir deg også en garanti på 10 år, slik at du trygt kan investere i møbler fra Dansani til badet ditt.