Inzo

Skap med 2 skuffer

Dansani Inzo servantskap med 2 skuffer er designet for å passe perfekt på bad med begrenset plass, siden de bare er 35 cm dype. Servantskapene har en høyde på 64 cm, så det er rikelig med oppbevaringsplass i den høye bunnskuffen. Du kan bruke servantskapene alene eller kombinere dem med et stilig underskap med en lekker benkeplate og en moderne servant for å skape en unik og asymmetrisk innredning.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Grå ask

M45-1098

Pris
8 065 kr

GTIN (EAN) 5713804333315
Farge Grå ask
Høyde 64 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 134,40 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Glat
Frontmaterial PVC folie på MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 33,24 kg
Bruttovekt 33,91 kg
Emballasje høyde 67 cm
Emballasjebredde 62 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg