Calidris

Skap med 2 skuffer

Dansani Calidris underskap med to skuffer er den perfekte løsningen for deg som ønsker smart og stilren oppbevaring på badet. Med Calidris får du gjennomtenkt dansk design, og underskapene er designet for å maksimere plassen uten at det går på bekostning av funksjonalitet eller estetikk. I de to romslige skuffene kan du enkelt organisere og oppbevare toalettsaker, håndklær og andre baderomsartikler på en ryddig og oversiktlig måte. Designet på underskapene er enkelt og tidløst, noe som gjør dem til et stilig valg på ethvert bad.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge/eik

C55-1066

Pris
18 340 kr

GTIN (EAN) 5713804406187
Farge Valgfri farge/eik
Høyde 40 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 50 cm
Volum 80 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Glatt
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Lakkert MDF
Netto vekt 24,13 kg
Bruttovekt 25,04 kg
Emballasje høyde 45 cm
Emballasjebredde 45 cm
Emballasje dybde (lengde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg