You

Skap med 1 skuff

Skap en perfekt oase på badet med Dansani YOU Urban underskap med en skuff. Dette allsidige underskapet er perfekt supplementet til servantskapet. Den dype skuffen gir rikelig med oppbevaringsplass til toalettsaker. Med Dansani YOU Urban får du både funksjonalitet og estetikk. Opplev den perfekte kombinasjonen av form og funksjon med Dansani YOU Urban underskap med en skuff - og skap en organisert atmosfære som oser av eleganse.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V56-1152

Pris
4 790 kr

GTIN (EAN) 5713804391506
Farge Brun eik
Høyde 32 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 56,32 dm³
Antall skuffer 1
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 11,71 kg
Bruttovekt 12,72 kg
Emballasje høyde 35 cm
Emballasjebredde 42 cm
Emballasje dybde (lengde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg