Calidris

Shape benkeplate, kompositt

Dansani Calidris Shape benkeplate er laget av det tynne og eksklusive materialet kompositt. Den består av et sterkt akrylbasert komposittmateriale som har en tett og rengjøringsvennlig overflate. Benkeplaten kan tilpasses dine behov og ditt bad. Shape benkeplaten er designet for å tåle daglig bruk og bevare sin skjønnhet over tid. Med sitt skreddersydde design og pålitelige materiale er Shape benkeplaten det optimale valget for deg som ønsker en slitesterk og stilig løsning til badet ditt..

Valgt
Hvit matt

631114003

Pris
11 230 kr

GTIN (EAN) 5713804191724
Farge Hvit matt
Høyde 1,20 cm
Dybde (lengde) 40,50 cm
Materiale Komposit
Netto vekt 24 kg
Bruttovekt 26 kg
Breddetoleranse -3/+3 mm
Intervallbredde 140-159 cm
Overflate Solid surface
Emballasje høyde 2 cm
Emballasjebredde 165 cm
Emballasje dybde (lengde) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg