You

Servantskap med 2 skuffer

Frigjør badet fra rot med Dansani YOU Urban servantskap med to romslige skuffer. Enten dere er en travel familie eller du bare ønsker å organisere tingene bedre, er dette servantskapet det perfekte valget. De to skuffene gir deg rikelig med plass til å holde alt ryddig og oversiktlig. Dansani YOU Urban servantskap med to skuffer har et moderne design og et stort utvalg av dekor, og er den ultimate løsningen for et bad som er både funksjonelt og lekkert. Gjør badet til det beste rommet i huset med dette flotte servantskapet.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V45-1152

Pris
11 055 kr

GTIN (EAN) 5713804391162
Farge Brun eik
Høyde 64 cm
Bredde 80 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 225,28 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Glatt
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 29,93 kg
Bruttovekt 32,27 kg
Emballasje høyde 67 cm
Emballasjebredde 82 cm
Emballasje dybde (lengde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg