Calidris

Servantskap med 2 skuffer

Dansani Calidris servantskap med 2 skuffer gir en vakker kombinasjon av stil og funksjonalitet på badet. Servantskapet er 60 cm høyt, noe som gir deg en litt høyere bunnskuff for mer oppbevaringsplass. Den minimalistiske designen og de rene linjene i Calidris servantskapet tilfører baderomsmiljøet ditt en sofistikert estetikk. De to romslige skuffene gir ikke bare praktisk oppbevaringsplass, men gjør det også mulig å holde badet ryddig og organisert. Med fokus på både funksjonalitet og design er Dansani Calidris servantskap med 2 skuffer det ideelle valget for deg som ønsker en elegant og velorganisert løsning til badet.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Eik noir

C14-1044

Pris
25 115 kr

GTIN (EAN) 5713804280657
Farge Eik noir
Høyde 60 cm
Bredde 120 cm
Dybde (lengde) 40 cm
Volum 288 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Glat
Frontmaterial Overfinert MDF
Korpusmateriale Overfinert MDF
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 42,25 kg
Bruttovekt 44,54 kg
Emballasje høyde 65 cm
Emballasjebredde 125 cm
Emballasje dybde (lengde) 45 cm
Serie Calidris
Legg til riktig vask
Her er en oversikt over servanter som passer til det underskapet du har valgt. Husk å velge benkeplate hvis du velger en benkeplatevask.

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg