Calidris

Servantskap med 2 skuffer

Velger du et Dansani Calidris servantskap med 2 skuffer, får du minimalistisk design og rene linjer på badet. Med en dybde på 40 cm passer servantskapet inn på mindre bad. Her får du ikke bare stil, men også rikelig med oppbevaringsmuligheter. I de to romslige skuffene kan du enkelt oppbevare alt du bruker daglig på badet. Dette er et servantskap der funksjonalitet og design smelter sammen. Dette skapet er den ideelle løsningen for deg som ønsker både eleganse og orden på badet.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Eik noir

C09-1044

Pris
25 115 kr

GTIN (EAN) 5713804279835
Farge Eik noir
Høyde 40 cm
Bredde 120 cm
Dybde (lengde) 40 cm
Volum 192 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Glat
Frontmaterial Overfinert MDF
Korpusmateriale Overfinert MDF
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 35,54 kg
Bruttovekt 37,75 kg
Emballasje høyde 45 cm
Emballasjebredde 125 cm
Emballasje dybde (lengde) 45 cm
Serie Calidris
Legg til riktig vask
Her er en oversikt over servanter som passer til det underskapet du har valgt. Husk å velge benkeplate hvis du velger en benkeplatevask.

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg