Inzo

Servantskap med 2 skuffer, sort ramme

Dansani Inzo servantskap med 2 skuffer er 64 cm høyt og har en ekstra høy bunnskuff som gir deg mer oppbevaringsplass. Velg mellom en rekke dekor for å matche din personlige stil. Med dette servantskapet kan du enkelt organisere baderomsartiklene dine og holde orden. Med Dansani servantskap med 2 skuffer får du både praktisk funksjonalitet og et vakkert innslag på badet. Gjør rommet ditt mer organisert og elegant med dette flotte servantskapet.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge

M15-8099

Pris
19 410 kr

GTIN (EAN) 5713804646941
Farge Valgfri farge
Høyde 64 cm
Bredde 100 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 281,60 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Sort ramme
Frontmaterial Lakkert rPET folie på MDF
Korpusmateriale Lakkert melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 43,18 kg
Bruttovekt 45,25 kg
Emballasje høyde 67 cm
Emballasjebredde 102 cm
Emballasje dybde (lengde) 49 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg