Inzo / You

Kantate servant

Servanten Kantate er laget av slitesterkt sanitærporselen som kombinerer skjønnhet og holdbarhet. Den ovale servanten og de rette linjene skaper en visuell kontrast som tiltrekker seg oppmerksomhet uten å dominere rommet. Den smarte designen gir også god plass rundt servanten, noe som gir ekstra funksjonalitet. Kantate servanten er det ideelle valget for deg som ønsker et enkelt og stilrent uttrykk på badet, som både er estetisk og praktisk.

Valgt
Hvit blank

531910103

Pris
7 285 kr

GTIN (EAN) 5713804209634
Farge Hvit blank
Høyde 1,80 cm
Bredde 101 cm
Dybde (lengde) 45,50 cm
Volum 8,27 dm³
Materiale Porselen
Netto vekt 18,50 kg
Bruttovekt 21,50 kg
Breddetoleranse -5/+10, 1 mm
Enkelt/Dobbelt Enkel
Kranhull 0
Overflate Porselen
Basseng plassering Sentrum
Emballasje høyde 16 cm
Emballasjebredde 103 cm
Emballasje dybde (lengde) 49 cm
Serie Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg