Inzo

Servantskap med 2 skuffer og integrert håndtak

Dansani Inzo servantskap med 2 skuffer kan enkelt oppgradere badet ditt. Dette stilige servantskapet er 48 cm høyt og 44 cm dypt, perfekt for å organisere tingene dine. Velg mellom ulike dekor for å matche stilen din. Servantskapet byr på praktisk oppbevaring av baderomssakene dine, slik at du enkelt kan holde orden. Med Dansani Inzo servantskap med 2 skuffer får du både funksjonalitet og et vakkert innslag på badet. Gjør rommet ditt mer organisert og elegant med dette flotte servantskapet.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge

M11-2099

Pris
21 865 kr

GTIN (EAN) 5713804205872
Farge Valgfri farge
Høyde 48 cm
Bredde 120 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 253,44 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Integrert
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Lakkert MDF
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 40,30 kg
Bruttovekt 42,95 kg
Emballasje høyde 51 cm
Emballasjebredde 122 cm
Emballasje dybde (lengde) 49 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg