Inzo

Servantskap med 2 skuffer og integrert håndtak

Dansani Inzo servantskap med skuffer er en smart løsning for badet ditt. Med en dybde på 35 cm det en perfekt løsning for mindre bad. Den høye bunnskuffen gir deg ekstra oppbevaringsplass til de større tingene du har på badet. Med Dansani Inzo servantskap med skuffer får du både funksjonalitet og plass til å organisere baderomsartiklene dine på en elegant måte.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Hvit matt lakk

M05-2071

Pris
12 810 kr

GTIN (EAN) 5713804235473
Farge Hvit matt lakk
Høyde 64 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 134,40 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Integrert
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Lakkert MDF
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 26,48 kg
Bruttovekt 27,14 kg
Emballasje høyde 67 cm
Emballasjebredde 62 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Inzo

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg