You

Servantskap med 2 dører

Utnytt oppbevaringsplassen på badet med Dansani YOU Urban servantskap, som har rikelig med oppbevaringsplass bak de to dørene. Med en dybde på 44 cm passer den perfekt inn i badet ditt og gjør det mulig å holde orden på badet. Velg mellom flere flotte dekor for å matche din personlige stil. Dansani YOU Urban servantskap er den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og estetikk, slik at du kan nyte et velorganisert og stilig bad.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V38-1052

Pris
5 535 kr

GTIN (EAN) 5713804391001
Farge Brun eik
Høyde 64 cm
Bredde 80 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 225,28 dm³
Antall dører 2
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 22,76 kg
Bruttovekt 25,11 kg
Emballasje høyde 67 cm
Emballasjebredde 82 cm
Emballasje dybde (lengde) 49 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg