You

Servantskap med 2 dører

Optimer oppbevaringsplassen på badet med Dansani YOU Urban servantskap med to dører. Servantskapet har en dybde på kun 35 cm, noe som gjør det ideelt for små bad, fritidsboliger eller gjestetoaletter. Velg mellom flere flotte dekor for å matche din personlige stil. Med Dansani YOU Urban servantskap får du en perfekt balanse mellom funksjonalitet og estetikk.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V29-1052

Pris
4 385 kr

GTIN (EAN) 5713804390820
Farge Brun eik
Høyde 40 cm
Bredde 60 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 84 dm³
Antall dører 2
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 15,25 kg
Bruttovekt 15,91 kg
Emballasje høyde 42 cm
Emballasjebredde 62 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg