You

Servantskap med 2 dører

Dansani YOU Classic servantskap med 2 dører gir badet ditt både stil og funksjonalitet. Det 35 cm dype servantskapet passer perfekt på bad der det er lite plass. Velg mellom ulike dekor for å matche din personlige smak og innredning. Den smarte designen gir deg både skjult oppbevaring og en elegant løsning for å holde orden på tingene dine.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V11-1052

Pris
5 040 kr

GTIN (EAN) 5713804198969
Farge Brun eik
Høyde 40 cm
Bredde 80 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 112 dm³
Antall dører 2
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 13,33 kg
Bruttovekt 15,08 kg
Emballasje høyde 42 cm
Emballasjebredde 82 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg