You

Servantskap med 1 skuff

Oppgrader badet ditt med stil og funksjonalitet med et Dansani YOU Classic servantskap. Det smarte designet med én skuff gir deg den perfekte oppbevaringsløsningen for baderomsproduktene dine. Hold badet ryddig og organisert med dette elegante skapet som passer inn i enhver innredning. Servantskapet fås i flere forskjellige dekor, slik at du kan velge den som passer best til din stil.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V20-1152

Pris
9 430 kr

GTIN (EAN) 5713804200259
Farge Brun eik
Høyde 40 cm
Bredde 120 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 211,20 dm³
Antall skuffer 1
Fronttype Glatt
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 26 kg
Bruttovekt 28,39 kg
Emballasje høyde 42 cm
Emballasjebredde 122 cm
Emballasje dybde (lengde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg