You

Servantskap med 1 skuff

Få et bad som oser av stil og funksjonalitet med et vakkert servantskap fra Dansani YOU Classic. Med en dybde på bare 35 cm er dette flotte servantskapet perfekt for å tilføre eleganse til selv de minste badene. Servantskapet har én skuff med utskjæring for avløp, noe som gir deg rikelig med oppbevaringsplass til baderomsproduktene dine. Med Dansani YOU Classic servantskap får du ikke bare et lekkert møbel, men også en smart oppbevaringsløsning som gjør badet ditt til et stilig og organisert rom.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V12-1152

Pris
5 250 kr

GTIN (EAN) 5713804199058
Farge Brun eik
Høyde 40 cm
Bredde 50 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 70 dm³
Antall skuffer 1
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 13,77 kg
Bruttovekt 14,32 kg
Emballasje høyde 42 cm
Emballasjebredde 52 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg