You

Servantskap med 1 skuff, for dobbelservant

Forvandle badet ditt til et innbydende fristed med Dansani YOU Urban servantskap. Enten du har et lite bad eller ønsker å utnytte plassen maksimalt, er dette servantskapet med én dyp skuff perfekt for deg. Skuffen glir lett og gir deg enkel tilgang til det du trenger i hverdagen. Opplev den ideelle kombinasjonen av moderne design og smart oppbevaring med Dansani YOU Urban servantskap med én skuff - skapt for å gjøre badet ditt til et sted du elsker å være. Dansani YOU Urban servantskap med én dyp skuff er den ideelle kombinasjonen av moderne design og praktisk oppbevaring.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V43-1152

Pris
9 430 kr

GTIN (EAN) 5713804391100
Farge Brun eik
Høyde 32 cm
Bredde 120 cm
Dybde (lengde) 44 cm
Volum 168,96 dm³
Antall skuffer 1
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 22,35 kg
Bruttovekt 24,71 kg
Emballasje høyde 35 cm
Emballasjebredde 122 cm
Emballasje dybde (lengde) 50 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg