Calidris / Inzo / You

Pleieset til kompositt servanter og benkeplater

Med vårt pleiesett til kompositt servanter og benkeplater kan du bevare utseendet og kvaliteten på baderomsoverflatene dine. Pleiesettet er utviklet for å rengjøre, beskytte og fornye overflaten på en skånsom og effektiv måte. Med settet får du de nødvendige produktene og veiledningen du trenger for å holde overflatene i topp stand, samtidig som den naturlige glansen og finishen bevares.

Valgt
Ingen farge

0192000

Pris
650 kr

GTIN (EAN) 5713804181619
DB 2148585
Farge Ingen farge
Netto vekt 1 kg
Bruttovekt 1,10 kg
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg