You

Overskap med 1 dør, høyrehengslet

Få stilig oppbevaring på badet med våre overskap fra Dansani YOU Urban serien. Disse moderne overskapene kombinerer funksjon og estetikk på en perfekt måte, og er en smart løsning for å organisering av tingene dine. Selv om skapet bare er 19 cm dypt, er det fortsatt god plass til å oppbevare tingene dine bak døren. Gjør badet ditt mer trendy og organisert med våre overskap fra YOU Urban.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik
Høyre

V51-1152

Pris
3 470 kr

GTIN (EAN) 5713804391360
DB 2337638
Farge Brun eik
Høyde 80 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 19 cm
Volum 60,80 dm³
Antall hyller 2
Antall dører 1
Fronttype Glat
Hengsling Høyre
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 10,38 kg
Bruttovekt 11,12 kg
Emballasje høyde 82 cm
Emballasjebredde 42 cm
Emballasje dybde (lengde) 24 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg