Calidris / Inzo / You

Innvendig LED lys

Et ryddig bad starter ofte med velorganisert oppbevaring, og derfor er det så viktig med innvendig belysning i skapene. Med innvendig belysning kan du se nøyaktig hva som står i hyllene i skapet. Lyset er plassert på motsatt side av hengslene, noe som gir deg god oversikt og en følelse av luksus og velvære på badet. Lyset er plassert på motsatt side av hengslene, noe som gir deg god oversikt og en følelse av luksus og velvære på badet.

Valgt
Ingen farge

LI30-40

Pris
2 615 kr

GTIN (EAN) 5713804040725
DB 2142781
Farge Ingen farge
Netto vekt 0,05 kg
Bruttovekt 0,05 kg
Type 230V
Energiklasse E
IP klasse IP21
Kelvin 3150K
Lumen 781 lm
Lys spesifikasjon 6, 3W LED
RA 95
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg