You

Høyskap med 1 dør, riller, høyrehengslet

Dansani YOU Vintage høyskap er et flott tilvalg til badet ditt - og løsningen på dine oppbevaringsutfordringer. Med en trehylle og fem glasshyller får du god plass til å organisere toalettsaker, håndklær og andre gjenstander du trenger på badet. Skap en følelse av luksus og funksjonalitet med Dansani YOU Vintage høyskap, og gi badet ditt et stilig og velorganisert uttrykk.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik/hvit matt
Høyre

V52-4115

Pris
9 145 kr

GTIN (EAN) 5713804203809
Farge Brun eik/hvit matt
Høyde 176 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 246,40 dm³
Antall hyller 5
Antall dører 1
Fronttype Rillet
Hengsling Høyre
Frontmaterial Lakkert MDF
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Netto vekt 35,38 kg
Bruttovekt 37,55 kg
Emballasje høyde 180 cm
Emballasjebredde 45 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg