Historien om Dansani

Dansani ble etablert som enkeltmannsforetak av Thomas Bjerrum i 1983. Den gangen var det kun én medarbeider og produksjonen av baderomsmøbler var begrenset til 14 m². Året etter flyttet virksomheten til større lokaler og fikk en solid posisjon i hjemmemarkedet.

Siden da har det gått raskt, og Dansani har utvidet virksomheten sin til å inkludere datterselskaper i Norge, Sverige, Tyskland, Nederland og England mens de eksporterer til mer enn 20 europeiske land. I dag beskjeftiger Dansani mer enn 180 medarbeidere i inn- og utland. Se nøyaktig hvilke land vi er i.

Se filmen om Dansani

Tre inn i Dansanis verden av baderom og baderomsmøbler, og se hvem vi er og hva vi gjør.  

Våre verdier 

Våre verdier er drivkraften og utgangspunktet i alt vi gjør: Vi viser glede overfor både kollegaer, kunder og leverandører. 
Vi respekterer den enkelte, våre omgivelser og miljøet. Vi har mot til utvikling og forandring, og setter spørsmålstegn ved "vi pleier".

Glede

Gleden ved å skape driver oss. Det er det som skal kanaliseres ut til både kunder og samarbeidspartnere. Vi ser problemer som spennende utfordringer som skal løses på Dansani måten. Det er med på å skape arbeidsglede og til slutt gode resultater.

Respekt

Vår samvittighet gjør at vi har respekt for omverden vi ferdes i. Derfor er respekt for mennesker og natur nødvendig for å kunne stå inne for det vi gjør. Vi har respekt for våre medarbeidere og samarbeidspartnere, fordi vi vet at vi ikke kan skape våre løsninger uten dem.

Mot

Vi skal ikke være redde for å feile. Vi skal i stedet ha mot til å gjøre en forskjell både i de løsninger vi skaper og de markeder vi opererer i. Vi skal være åpne for nye inntrykk og de forandringer som skjer i verden. Ellers utvikler vi oss ikke.

Create your personal space

Vårt løfte til deg er "Create your personal space". Det er en fortelling om muligheter, kreativitet og individualitet. Men det er også en oppfordring til deg om å bruke våre produkter på dine premisser. Vi ser nemlig baderommet som hjemmets viktigste rom. Det blir nesten ikke mer personlig. Det er et rom hvor du tilbringer forbausende mye tid hver eneste dag. Derfor synes vi også at du skal ha lov til å leke med din kreativitet når du innreder ditt baderom. Det er årsaken til at vi stiller et bredt sortiment til rådighet, så du kan innrette deg helt efter rommets størrelse, budsjett og din personlige stil. For vi produserer baderom til mennesker som alle er forskjellige. Vi ser baderommet som ditt personlige frirom, og ingen skaper det bedre enn deg.

Derfor er vår misjon å gjøre det enkelt og inspirerende å innrede ditt baderom med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle løsninger. Alt sammen skapt med utgangspunkt i godt håndverk, og med dype røtter i dansk designtradisjon.

Møt designerne våre

Alle Dansani-møbler starter tilværelsen basert på tanken om å utgjøre en forskjell. Det hele starter i designstudiet i København. I de lyse og luftige lokalene finner designerne og arkitektene våre både ro til fordypelse og tilgang til den pulserende storbyen. 

Rasmus Kjær

– "Jeg drives av kompleksiteten."

Jeanette Vecht

– "Det er materialene som skaper mulighetene."

Christoffer Petersen

– "Design skal gjøre livet enklere."

Andreas Marxen

– "Design handler om funksjonalitet og følelser."

Mette Mosegaard

– "Design oppstår, når former møtes."