Ring eller skriv til oss

Vi vil gjerne høre fra deg! Hvis du har spørsmål, kommentarer eller tilbakemeldinger kontakt oss gjerne.  Vårt dedikerte kundeserviceteam er klar til å hjelpe deg med eventuelle henvendelser du måtte ha. Vi jobber for å gi best mulig opplevelse for våre kunder, og vi setter stor pris på din henvendelse.

Du kan også fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Vennligst fyll ut alle obligatoriske felt

 

Kontakt Dansani

Vi prøver å besvare alle henvendelser hurtigst mulig innenfor våre åpningstider. Hvis forespørselen din krever ytterligere undersøkelser eller spesialisert hjelp, kan det ta litt lengre tid, men vi forsikrer deg om at vi jobber hardt for å løse dine spørsmål eller bekymringer så raskt som mulig.

Vi ønsker å sikre at du får en best mulig opplevelse med våre produkter og tjenester. Enten du trenger hjelp til å velge riktig produkt, har spørsmål om levering eller reklamasjon eller ønsker å dele opplevelsen din med oss, er vi her for å hjelpe.

Takk for at du valgte oss. Vi ser frem til å høre fra deg og finne løsninger som passer dine behov. Din tilfredshet er vår første prioritet, og vi jobber dedikert for å skape en positiv og god kundeopplevelse.

Vi ser frem til å motta din henvendelse og hjelpe deg på best mulig måte.

 

Vennlig hilsen

Dansani

 

 

Hvis du som ny eller eksisterende forhandler av Dansani produkter trenger råd og veiledning, kan du kontakte selgeren i ditt distrikt.

Våre selgere hjelper deg med dine spørsmål og sammen kan dere finne en løsning som passer perfekt inn i din butikk.

Norske selgere »

Dansani AS

Karoline Kristiansens vei 8
N-0661 Oslo
Tlf.: +47 23 05 21 50

 

Visste du at Dansani finnes i flere land? På lenken nedenfor kan du se en oversikt over hvilke land vi er i. Det er også kontaktinfo om landene, slik at du enkelt og raskt kan finne den rette til å hjelpe deg.

Se våre internasjonale markeder »